Kontakt: info@avljudobild.se

Uppdateringen iOS 11 för iPhone är här

Uppdateringen iOS 11 blev tillgänglig för ett par dagar sedan. Den ger massor med nya funktioner till din iPhone, bland annat att du kommer att kunna spela in allt. Till och med hemliga Snapchats och videosamtal. Men som det brukar finnas i alla uppdateringar, så undrar man vad det finns för sämre saker som kommer med uppdateringen.

Många vill hela tiden ha det nyaste till sin iPhone, så som skal och andra tillbehör, vilket du kan du hitta här: https://www.phonelife.se/iphone-7/iphone-7-7s-skal. Såklart är den nyaste uppdateringen också lockande. Med den kommer dock både bra och mindre bra funktioner.

Funktioner i iPhone-uppdateringen

Med iOS 11 kommer Siri att förbättras, och App Store får ett nytt och fräscht utseende. En annan sak som Apple också testar på i nya uppdateringen är AR, augmented reality. Om du inte kommer på vad det är direkt så kan det förklaras med de funktioner som finns i det populära spelet Pokémon Go. I spelet fångar du virtuella Pokémons i telefonen på verkliga platser, och denna typ av teknik har Apple alltså tagit vara på i den nya uppdateringen, skriver Göteborgsposten i en artikel.

Överlag så erbjuder uppdateringen snabbare funktioner. Och Siri kommer att finnas på flera språk än tidigare, få en ny röstfunktion som får funktionen att låta mer naturlig. Med den nya uppdateringen kan du rensa notifikationer genom att hålla in X tills ett förslag kring att rensa alla notiser dyker upp. Du kommer även kunna rita eller skriva på skärmdumpar, ha en stör ej-funktion som kommer igång när du rör dig fort, tillexempel när du kör bil och du kommer kunna spela in vad som händer på din skärm, en mycket efterlängtad funktion, skriver NyTeknik. Andra nya funktioner:

– Körfältvägledning i Appla maps
– Läsning av QR koder
– Bättre minne
– Skriva med Siri
– Nya tangentbordsinställningar för att skriva med en hand

Kontrollcentret är nytt

Detta är något som alla förmodligen inte kommer att gilla. Kontrollcentret är nydesignat och det låter ju förvisso positivt, men du kommer inte längre att kunna stänga via Bluetooth och Wifi på samma sätt via kontrollcentret, skriver MacWorld. Däremot kan du skräddarsy ditt kontrollcenter som du vill ha det med andra funktioner.